Gebruikerservaringen

"Heel veel dank voor jullie hartelijkheid en gastvrijheid. Jullie 'oase in de stad' bleek de perfecte locatie voor onze training: centraal gelegen, goed bereikbaar en prettig toeven. Het bleek in alle opzichten een inspiratievolle plek. Ook de binnentuin was perfect voor een lunchwandeling of deelsessie. Kortom, een originele locatie voor teamsessies of trainingen. Een aanrader."
Alle goeds!
Karin van Eerde, ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap"

 

 

Wij als VvE van appartementencomplex Amicitia aan het Westeinde 9-15 vergaderen al enkele jaren met veel plezier bij Vincentius' Hof in zaal Licht & Liefde.
Het is een prettige, grote ruimte, voorzien van alle gemakken voor een vergadering. Servies en apparatuur zijn in ruime mate voor handen.  We hopen nog lang bij Vincentius' Hof te kunnen vergaderen!
 
VvE Amicitia


"In de kapel van het Stadsklooster is het heerlijk om te werken met zowel kleinere als grotere koren. De akoestiek nodigt uit tot zingen en de sfeervolle schilderingen geven een behaaglijk warm gevoel. Mensen in mijn koren genieten van de plek!"

Raoul Boesten, Kwintessens

 

 

'Wij hebben met onze organisatie een aantal trainingen gegeven in de Vincentius hof. De locatie was schitterend, het oude gebouw en de omgeving brengt gelijk een prettige sfeer met zich mee wat onze training een extra dimensie gaf.

Bij mooi weer kun je lekker naar buiten om bijvoorbeeld door de tuin te lopen.'

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Adriaen Ploos van Amstel